Βιοσυντονισμός DeHolding

Σελίδα

Αγαπητοί φίλοι,

Οι άνθρωποι που αναζητούν λύσεις μέσα από τις ολιστικές θεραπείες ενδιαφέρονται πρωτίστως για ένα θέμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το «αποτέλεσμα». Όσοι λοιπόν εμπιστεύονται τις εφαρμογές βιοσυντονισμού επιθυμούν αφενός μεν οι συχνότητες που εκπέμπονται να είναι οι ενδεδειγμένες, αφετέρου δε να δίδονται με τον ορθό επιστημονικά τρόπο μέσω της συσκευής προκειμένου εκτός από αποτελεσματικές να είναι και ασφαλείς. Αυτοί είναι ακριβώς οι άξονες που κινείται η τεχνολογία της DEHolding, η οποία έχει επανειλημμένα βραβευτεί μέσα στα 25 χρόνια εταιρικής επιστημονικής παράδοσης που διαθέτει.

13631601_1427615913926082_7260924771466445245_n
Οι συχνότητες που εκπέμπονται στα πρόσφατα παρουσιασθέντα προεγκατεστημένα προγράμματα της ρυθμιστικής καθώς επίσης και της αντιπαρασιτικής συσκευής, αποτελούν κυριολεκτικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στην μεν αντιπαρασιτική συσκευή DeVita Ap σε κάθε πρόγραμμα εναλλάσσονται 80 περίπου διαφορετικές συχνότητες με σκοπό να «πιάνουν» όλους τους μικροοργανισμούς που αφορά το εκάστοτε πρόγραμμα και τις πιθανές μεταλλάξεις τους, ενώ στο DeVita Ritm κάθε πρόγραμμα είναι ένα complex από 25 διαφορετικές συχνότητες που εξισορροπούν τα όργανα και συστήματα του οργανισμού στα οποία αποσκοπούν.

26804886_1450577281706496_3914784903965736316_n
Όλες αυτές οι συχνότητες μεταφέρονται με όχημα βασικές φέρουσες συχνότητες διαφορετικές για κάθε συσκευή (σύμφωνα με τα πρότυπα που έθεσε ο διάσημος Γερμανός ερευνητής, φυσικός και καθηγητής Fritz Albert Popp), με αποτέλεσμα να περνάνε αποτελεσματικά στον οργανισμό και επιπλέον να μην επιφέρουν περισσότερη ενέργεια σε αυτόν. Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα μόνο από μια αμιγώς επιστημονική εταιρεία όπως η Deta Elis Holding, οι τεχνικοί συντελεστές της οποίας είναι μαζί στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας από την πρώτη στιγμή και έχουν βραβευτεί για το έργο τους από την Ρωσική Ακαδημία.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Αγαπητοί, σε κάποιους άσπρισαν τόσα χρόνια τα μαλλιά για να μας δίνουν σωστή και εξελιγμένη τεχνολογία, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Deta Elis Holding έχει τόσες πολλές και τόσες διαφορετικές συσκευές (για τον ιατρό, για τον ιδιώτη, κοσμετολογικές κλπ) οι οποίες εξελίχθηκαν και συνεχίζουν να εξελίσσονται με στόχο και έμφαση στο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η υπόθεση «βιοσυντονισμός» απαιτεί σοβαρότητα και όχι τυχοδιωκτισμούς.

deta elis βιοσυντονισμός deholding

Σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε για την επαναστατική τεχνολογία του Βιοσυντονισμού στον τομέα της Ιατρικής.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!
Deta Elis Holding
ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com
www.devitatherapy.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη