Εταιρία DeHolding

Σελίδα

Ο όμιλος DETA ELIS HOLDING είναι πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στην προώθηση ηλεκτρονικών συσκευών ευεξίας με βάση τις αρχές του βιοσυντονισμού, ενώ επίσης προσφέρει υπηρεσίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σχετιζόμενες με την τεχνολογία την οποία εφαρμόζει στα προϊόντα της (βιοσυντονιστική θεραπεία).

DE-HOLDING-300x225

Η απαρχή της πορείας της εταιρείας ήταν η κατασκευή των πρώτων συσκευών βιοσυντονισμού που απευθύνονταν στους επαγγελματίες της υγείας το έτος 1992 στο Ζελενογκράντ της Ρωσίας, υπό την εταιρική επωνυμία «ELIS».
Το 1998 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε ένα μεγάλο τεχνολογικό βήμα εμπρός της εταιρείας με την κατασκευή της διαγνωστικής συσκευής « Deta – Professional », η οποία κατοχυρώθηκε με πατέντα ευρεσιτεχνίας.
Την ίδια χρονιά (1998) το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας χορήγησε άδεια στην εταιρεία για να διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις με την συσκευή στα δημόσια νοσοκομεία.

edra-300x298

Μετά από είκοσι έτη επιστημονικής έρευνας, κατασκευάστηκαν φορητές συσκευές βιοσυντονισμού ανάλογες των οποίων δεν υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία, με βάση το μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα των φορητών συσκευών και υπό την εμπνευσμένη ηγεσία των ιδρυτών Τατιάνα Καναπλιόβα και Ρομάν Νόβικοφ, επέλεξε το δικτυακό μάρκετινγκ σαν σύστημα προώθησης των συσκευών της και μετέφερε την έδρα της στην Φούλντα της Γερμανίας μετονομασθείσα σε DETA ELIS HOLDING.

Το όραμα και ο στόχος πλέον της εταιρείας είναι η τεχνολογία της να μπεί σε κάθε σπίτι σε όλη την υδρόγειο και όλοι να γίνουν μέτοχοι των ωφελημάτων της χρήσης των συσκευών της.
Όλο το έργο της εταιρείας διεξάγεται με γνώμονες τον σεβασμό στο προϊόν της και τον σεβασμό στον άνθρωπο. Οι καινοτομίες της DETA ELIS HOLDING είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας που πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους Ρώσους Φυσικούς επιστήμονες και ειδικούς ιατρούς, οι οποίες έλαβαν χώρα σε κλινικές, νοσοκομεία και πανεπιστήμια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ειδική ανεξάρτητη ομάδα ιατρών παγκοσμίως, υπό την επωνυμία DETA MED, υποστηρίζει επιστημονικά το έργο της εταιρείας και εφαρμόζει ενδεδειγμένα πρωτόκολλα για την επαναφορά της σωματικής ευεξίας και της ψυχοσυναισθηματικής αρμονίας.

somatiki-300x225

Στο σύγχρονο κόσμο, ένα επιτυχημένο άτομο συνδυάζει τη σωματική και ψυχική υγεία με την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ανάπτυξη.
Αυτή την στιγμή περισσότεροι από 100.000 ανεξάρτητοι συνεργάτες στην Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη είναι εγγεγραμμένοι στην βάση δεδομένων της εταιρείας , χρησιμοποιώντας και προωθώντας τα πρωτοποριακά προϊόντα μας.
Η ομάδα της DETA ELIS HOLDING βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλάι κάθε νέου συνεργάτη, έτοιμη να τον υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο.

Η πολύπλευρη και διαρκώς ανανεούμενη εκπαίδευσή μας παρέχεται από έμπειρους και καταξιωμένους σε πολλούς χώρους εκπαιδευτές και σκοπό έχει να οδηγήσει σε οικονομική ανεξαρτησία και προσωπική  αυτο-ανάπτυξη.

Τέλος, οι καινοτόμες συσκευές μας σχεδιάζονται για να αποκαταστήσουν την σωματική υγεία και ευεξία.

Οι καινοτομίες της DETA είναι αποτέλεσμα εικοσαετούς και πλέον έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από Ρώσους επιστήμονες και ειδικούς γιατρούς. Έγιναν σε κορυφαίες κλινικές, νοσοκομεία και πανεπιστήμια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

doctors

Πρόκειται για νέα προϊόντα, απαράμιλλα σε όλο τον κόσμο.

Η  ίδρυσης της δεύτερης παραγωγικής μονάδας στην Fulda της Γερμανίας σήμανε το εναρκτήριο λάκτισμα της εισαγωγής των μοναδικών και πατενταρισμένων τεχνολογιών της εταιρείας DE Holding στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο σημειώνοντας εκρηκτική ανάπτυξη τζίρου.

deta elis βιοσυντονισμός deholding

Σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε για την επαναστατική τεχνολογία του Βιοσυντονισμού στον τομέα της Ιατρικής.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!
Deta Elis Holding
ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com
www.devitatherapy.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη