22 Σεπτεμβρίου συνδιάσκεψη της DEHolding. DeLixiri – DePuls

Κλασσικό

14358669_906799609424216_4196350748642014936_nΗ παρουσίαση των νέων προϊόντων στους Έλληνες συνεργάτες.
Οι συνεργάτες μας από την Ελλάδα και την Κύπρο έμαθαν για τα καινοτόμα εργαλεία της εταιρείας μας, στη συνάντηση με τους Διευθυντές, σε απευθείας σύνδεση.
Χθες, στις 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια ηλεκτρονική συνδιάσκεψη για τους Έλληνες και Κύπριους συνεργάτες, της DEHolding, όπου παρουσιάστηκαν και τα νέα προϊόντα – μια σειρά από ενισχυμένα διατροφικά ροφήματα DeLixiri, όπως επίσης το εργαλείο ταχείας εξέτασειςτης κατάστασης της υγείας, DePuls. Η συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία – την παρακολούθησαν περισσότεροι από 85 υπολογιστές, πίσω από το καθένα υπήρχε μια ομάδα από συνεργάτες του δικτύου. Τα νέα προϊόντα, τα υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό, και οι συνεργάτες μας από την Ελλάδα και την Κύπρο έχουν ένα νέο κίνητρο για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους, με την DEHolding.
Δείτε την καταγραφή του webinar: https://my.webinar.ru/record/836148/

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!! Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!! Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Τηλ 6939874324
email. detaelis.pdimou@gmail.com www.devitatherapy.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s