Παρουσίαση των μοναδικών DELIXIR!

Κλασσικό

delixir-presentation-gr_%d0%ba%d0%be%d1%80-1-2_10

Αγαπητοί συνεργάτες,

Όλα τα μεγάλα ξεκινήματα της Deta Elis Holding έχουν αφετηρία την Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 3/10 στο Queen Olga Hotel, πρώτη παρουσίαση του προωθητικού μοντέλου των προϊόντων που ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο τις απολαβές των δικτυωτών, των μοναδικών DELIXIR! Θα αναλυθεί επακριβώς ο τρόπος που θα κάνει την διαφορά στην ανάπτυξη των δικτύων – υπάρχει συγκεκριμένη μεθοδολογία! Εισηγητής ο διευθυντής Βασίλης Παλαιολόγου, ώρα προσέλευσης 16.30, έναρξης 17.00 ακριβώς. Θα ακολουθήσει στις 19.00 παρουσίαση του βιοσυντονισμού.

Μία νέα μεγάλη και δυναμική πορεία σηματοδοτείται στην DETA ELIS HOLDING με την έναρξη των πωλήσεων των επιστημονικών συμπληρωμάτων διατροφής DELIXIR! Η σειρά αυτή αποτελεί μία έννοια (concept) παγκόσμιας εμβέλειας το οποίο αφενός μεν θα βελτιστοποιήσει και θα ολοκληρώσει την δράση της τεχνολογίας μας, αφετέρου δε θα ενισχύσει αποφασιστικά την δικτυακή σας επιχειρηματικότητα και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στις δραστηριότητές σας!

Ο συνδυασμός των νέων προεγκαταστημένων προγραμμάτων και των διατροφικών, συνεπικουρούμενων από το εκπληκτικό express διαγνωστικό Depuls+, είναι πραγματικά ακαταμάχητος και προσδίδει μια έκδηλη σιγουριά και ένα «αέρα» επιτυχίας στην DETA ELIS. Είμαστε η πραγματική εταιρεία βιοσυντονισμού και είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και πνευματικά έτοιμοι να εκπληρώσουμε την αποστολή μας που προσδιορίζεται από την φράση «υγεία και οικονομική ευημερία για όλους»!

Τα νέα προϊόντα, για τα οποία θα υπάρξουν άπειρες εκπαιδεύσεις όσον αφορά τις δράσεις τους, τα συστατικά τους και τον τρόπο χρήσης τους, είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία (η παράδοση από τις 15 του μηνός και μετά) και σε μονάδες αλλά και σε ολοκληρωμένα πακέτα. Η DETA ELIS είναι ίσως η μοναδική εταιρεία με δυαδικό σύστημα που δίνει την δυνατότητα να μπορεί κάποιος να παραγγείλει και να παραλάβει έστω και ένα προϊόν, γεγονός που αναδεικνύει τον προσιτό και φιλικό χαρακτήρα της εταιρείας. Βέβαια πολύ μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον έχουν τα «packs» για τους συνεργάτες, μέσω των οποίων μπορείτε να κερδίζετε προϊόντα δώρα καθώς επίσης και καλύτερες τιμές.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!
Deta Elis Holding
ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com
http://www.devitatherapy.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s