Η DEHolding σε μια συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ

Κλασσικό
Η DEHolding σε μια συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ
Η εταιρεία συμμετέχει στους νέους πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους.
Στις , 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μια διάσκεψη με τον υπουργός Εξωτερικώ της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, στην οποία συμμετείχε ο Διευθυντής της Deta-Elis Holding Roman Novikov. Η ενημέρωση αυτή διοργανώθηκε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων (AEB), στην οποί η εταιρεία μας είναι μέλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη μορφή συζήτησης ‘ερωτήσεων και απαντήσεων’, και ήταν αφιερωμένη στο θέμα της ανάπτυξης των ρωσικών επιχειρήσεων στον παγκόσμιο χώρο.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες, καθώς και ομοσπονδιακοί και παγκόσμιοι εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η ενημέρωση προβλήθηκε έτσι και στα παγκόσμια τηλεοπτικά κανάλια.
Η εταιρεία μας, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει τη σωστή κατεύθυνση στο κλάδο της προώθησης που θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε με επιτυχία στη διεθνή αγορά.
14639751_933187543452089_1047590919176734253_n
Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!
Deta Elis Holding
ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s