ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!!

Κλασσικό

Έχετε Στρες Άγχος?   Σπάνε τα νεύρα σας;   Η ζωή έχει χάσει τα χρώματά της;
result-stress-img1

Το στρές – είναι η αντίδραση του οργανισμού σε υπέρταση, τα
αρνητικά συναισθήματα ή τον έντονο ενθουσιασμό.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ?

stress-img1Το συνεχόμενο στρές έχει μια επίδραση στο ανοσοποιητικό, ενδοκρινικό, αυτόνομο νευρικό σύστημα, δεδομένου ότι μπορεί να συσσωρεύεται.

stress-img2Σημάδια του στρές μπορεί να εμφανιστούν ομαλά, υπάρχει ευερεθιστότητα, αϋπνία, απάθεια, μειωμένη ικανότητα εργασίας.

stress-img3Οι συνέπειες του στρές – απώλεια μνήμης, προβλήματα με το καρδιαγγειακό και το πεπτικό σύστημα, η κατάχρηση αλκοόλ.

insomnia-img4Τα αποτελέσματα μιας κοινής ιατρικής αγωγής μπορεί να μην γίνονται αντιληπτά για αρκετά χρόνια, περιλαμβάνουν ψυχοθεραπεία και λήψη φαρμάκων, άρα είναι εθιστική.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 

13266132_833170330120478_4568452069043225053_n

Βιοσυντονισμός μία σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση του στρες. Mία ολοκληρωμένη προσέγγιση που υλοποιείται στις φορητές συσκευές devita!!!

«Κατά του στρές»

Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το στρές, να ανακουφιστούν από την ένταση, και να εξουδετερώσουν την επίδραση των αρνητικών περιβαλλοντικών παραγόντων. Η δράση του προγράμματος αποσκοπεί στην εναρμόνιση του νευρικού συστήματος, τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, την ανακούφιση της χρόνιας κόπωσης και τη βελτίωση της συνολικής υγείας.

DeVita
AP Base

ap

DeVita AP Base μειώνει το παρασιτικό φορτίο και την έκθεση σε παθογόνους παράγοντες. Οι αγχωτικές καταστάσεις αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ασθένεια. Και τα παράσιτα επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα, προκαλώντας κόπωση, ευερεθιστότητα και επιδείνωση της ποιότητας του ύπνου.

DeVita
Ritm Base

ritm

DeVita Ritm Base βοηθά με τον εγκλιματισμό σε στρεσογόνες καταστάσεις. Επαναφέρει το νευρικό σύστημα, ανακουφίζει από την ένταση, βελτιώνει τη διαδικασία του ύπνου, καθώς και την ποιότητα του. Προωθεί την εναρμόνιση των λειτουργιών του σώματος και τη βελτίωση της ανοσίας.

DeVita
Energy

energy

DeVita Energy Mini -ανακουφίζει από το άγχος και την χρόνια κόπωση. Αποκαθιστά τους βιορυθμούς. Ξεκινά τη λειτουργία της ρύθμισης του σώματος, βοηθώντας ένα άτομο να είναι σε εγρήγορση, κρατά σε καλή κατάσταση και σε μια καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα έχετε συνδυάζοντας την σωστή λειτουργία, τα τακτικά γεύματα, τις συμβουλές του γιατρού και μια συνολική προσέγγιση από την DeVita.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s