ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!!

Κλασσικό

13220922_826421774128667_383346853164280983_n

Είστε συχνά άρρωστος; Για μεγάλο χρονικό διάστημα;

result-immunity-img1

Έχετε μειωμένη ανοσία, και είστε συνέχεια κρυωμένοι και νιώθετε τις επιπλοκές τις ασθένειας;

immunity-img1Το ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύει τον οργανισμό και συμμετέχει στη ζωή του και  προσαρμόζετε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος.

immunity-img2Τα συχνά κρυολογήματα οδηγούν σε δυσλειτουργία των οργάνων και  περαιτέρω μειωμένη ανοσία.

immunity-img3Οι επιπλοκές μετά το κρυολόγημα περιλαμβάνουν ιγμορίτιδα, κρυολόγημα, παραρρινοκολπίτιδα, ωτίτιδα,λαβυρινθίτιδα,βρογχίτιδα,πνευμονία, πλευρίτιδα.

immunity-img4Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες που προκαλούν τα φάρμακα κατά του κρυολογήματος και της γρίπης – μειώνουν την δράση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προώθηση της φλεγμονής.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

13220922_826421774128667_383346853164280983_n

Βιοσυντονισμός μία σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Mία ολοκληρωμένη προσέγγιση που υλοποιείται στις φορητές συσκευές devita!!!

                                                       

                           «ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ»

Για εκείνους που θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους από τα κρυολογήματα και να ενισχύσουν την ανοσία. Η δράση του προγράμματος έχει ως στόχο την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, ενισχύει την ανθεκτικότητά του και τη μειώνει τον χρόνου αποκατάστασης μετά από ασθένεια.

DeVita
AP Base

ap

DeVita AP Base επηρεάζει την πλειοψηφία των γνωστών παθογόνων. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του σώματος μετά τα αντιμικροβιακά προγράμματα, την αποβολή των τοξινών, να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την ανάκτηση από την ασθένεια. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει τη γενική υγεία.

DeVita
Ritm Base

ritm

DeVita Ritm Base ενισχύει την ανοσία και εναρμονίζει το έργο όλων των συστημάτων. Βοηθά στον εγκλιματισμό στις αγχωτικές καταστάσεις. Επαναφέρει το σύστημα της βρογχοπνευμονικής εργασίας, μειώνει το βήχα, ανακουφίζει από τη φλεγμονή της ανώτερης αναπνευστικής οδού.

DeVita
Energy

energy

DeVita Energy Mini ανακουφίζει από το άγχος και τη χρόνια κόπωση. Εξουδετερώνει την επίδραση των αρνητικών περιβαλλοντικών παραγόντων και των ακτινοβολιών. Ξεκινά τη λειτουργία της ρύθμισης του σώματος.

Τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα έχετε συνδυάζοντας την σωστή λειτουργία, τα τακτικά γεύματα, τις συμβουλές του γιατρού και μια συνολική προσέγγιση από την DeVita.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s