Η σειρά υγρών σκευασμάτων Delixir πραγματικά ελιξήρια της ζωής!!!

Κλασσικό

Είναι υπέροχο συναίσθημα να διαθέτεις στην αγορά προϊόντα με απαράμιλλα χαρακτηριστικά, τα οποία ξεχωρίζουν και προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες στον καταναλωτή. Η σειρά υγρών σκευασμάτων Delixir συγκρινόμενη με τον ανταγωνισμό κερδίζει κατά κράτος στα παρακάτω σημεία, επιβεβαιώνοντας το όνομα της (πραγματικά ελιξήρια της ζωής):

delixir-presentation-gr_d0bad0bed180-1-2_10

1) πολύ υψηλές περιεκτικότητες σε συστατικά / για παράδειγμα στο multi energy το σύμπλεγμα B κυμαίνεται ανά δόση από 156% (Νιασίνη) έως 2.250% (Β1) ανάλογα με την βιταμίνη, η C 625%, η D3 300%, το σελήνιο 90%, το χρώμιο 300% κλπ, ενώ στο Detox to ΜSM είναι 1000 mg ανά δόση, στο collagen + το κολλαγόνο 5.000 mg ανά δόση, στο ph balance οι περιεκτικότητες σε αλκαλικά μέταλλα είναι τέτοιες που το προϊόν έχει στην ετικέτα του αναγραφόμενους ισχυρισμούς υγείας κ.ο.κ

2) Υγρή μορφή – άμεση βιοδιαθεσιμότητα 98%

3) Δημιουργημένα για να καταναλώνονται συνεχώς, χωρίς διακοπή

4) Δεν τα συνηθίζει ο οργανισμός – πάντα αποδίδουν.
Περιέχουν δεκάδες προσαρμογόνα βότανα τα οποία έχουν συνεργιστική δράση, με αποτέλεσμα να έχουν αποτελεσματική επίδραση σε βάθος χρόνου και όχι μόνο προσωρινή. Έχει σημασία να δούμε τους αριθμούς:
DETOX: 47 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, 40 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΑ ΒΟΤΑΝΑ

PH BALANCE: 84 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, TURMERIC ΚΑΙ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΑ

MULTI ENERGY: 139 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ,12 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΑ ΒΟΤΑΝΑ

“Προσαρμογόνο» είναι σχετικά πρόσφατος ιατρικός όρος και αναφέρεται στην ουσία η οποία προσφέρει
μια «όχι συγκεκριμένη» ενίσχυση της ικανότητας του οργανισμού να αντισταθεί στους στρεσογόνους παράγοντες.
O όρος εισήχθη για πρώτη φορά το 1947 από τον Ρώσο επιστήμονα και σπουδαίο τοξικολόγο Nikolay Vasilievich Lazarev για να περιγράψει «τη μοναδική δράση κάθε ουσίας η οποία υποστηρίζει και αυξάνει,όχι-συγκεκριμένα,την αντοχή ενός οργανισμού έναντι των αρνητικών επιρροών
Tο 1958 ο Dr. Israel Brekhman, ο οποίος αφιέρωσε την επιστημονική του καριέρα στην ανακάλυψη νέων ουσιών,που θα προωθούσαν την υγεία και την ευημερία όλων των ανθρώπων και ο οποίος ονομάστηκε «ο βασιλιάς των προσαρμογόνων», μαζί με τον συνάδελφό του Igor Vasilevich Dardymov καθιέρωσαν τον ακόλουθο ορισμό για τα προσαρμογόνα:
…θα πρέπει να είναι ακίνδυνα, να επιφέρουν την ελάχιστη δυνατή διαταραχή στις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού, η δράση τους να είναι όχι-συγκεκριμένη και να είναι ομαλοποιητική -εξομαλυντική ανεξάρτητα από την έκταση και την κατεύθυνση της παθολογικής κατάστασης.
….είναι μη τοξικό – δεν επιφέρει δηλαδή επιπλοκές -…
….η δράση του δεν περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένους ιστούς και όργανα….
…..τα αποτελέσματά του είναι στο σύνολό τους φυσιολογικά /ασκούν ομαλοποιητική και εξομαλυντική δράση στο σώμα.
Τα προσαρμογόνα βότανα είναι ορμονικοί ρυθμιστές του οργανισμού μας, έχουν δηλαδή τη μαγική ιδιότητα να προσαρμόζουν τη δράση τους ανάλογα με τις ανάγκες μας και επομένως βοηθούν στη θεραπεία των παθήσεων με τον εξής τρόπο: επαναφέρουν στα φυσιολογικά επίπεδα όλες τις λειτουργίες του οργανισμού!!!

Τα προσαρμογόνα συστατικά των Delixir είναι σε μεγάλο βαθμό βασισμένα στην λίστα του Lazarev, προκειμένου να υπάρξει η συνέργεια και το μέγιστο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

DETA ELIS HOLDING / ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324        detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s