10.04, ο διευθυντής Ευρωπαϊκής ανάπτυξης, κος Βασίλης Παλαιολόγου και ο αγαπητός ιατρός αναισθησιολόγος, βελονιστής και βιοσυντονιστής Dr. Δημήτρη Βάϊκο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του σχετικά με την μέθοδο του βιοσυντοισμού και με την αποτελεσματικότητα των συσκευών της DETA ELIS.

Κλασσικό

10.04, ο διευθυντής Ευρωπαϊκής ανάπτυξης, κος Βασίλης Παλαιολόγου για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, έκανε αναλυτική επεξήγηση του νέου προϊόντος Delixir που θα κυκλοφορήσει από 1/5 στην Ευρώπη.

_DSC0019

_DSC0009_DSC0006_DSC0023_DSC0026_DSC0029_DSC0027

Πρόκειται για ένα μοναδικό σκεύασμα σε υγρή μορφή το οποίο θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε δύο διαφορετικούς τομείς (μείωση του βάρους και μείωση της χοληστερόλης), ενώ θα δρά με έξι διαφορετικούς τρόπους: θερμογενετικά, λιποτροπικά, λιποδιαλυτικά, μεταβολικά, στο επίπεδο κορεσμού και τέλος στο επίπεδο αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον ομιλητή και αγαπητό ιατρό αναισθησιολόγο, βελονιστή και βιοσυντονιστή Dr. Δημήτρη Βάϊκο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του σχετικά με την μέθοδο του βιοσυντοισμού και με την αποτελεσματικότητα των συσκευών της DETA ELIS.

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 1/5) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΠΡΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΥΓΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΩΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ.DEHolding POWER!

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!
Deta Elis Holding
ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com
www.devitatherapy.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s