08-05-2017 ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΜUDR ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. Τεχνολογίες Βιοσυντονισμού DeVita .Επιστημονικά συμπληρώματα διατροφής Delixir.

Κλασσικό

Μπορεί το εξαιρετικό να γίνει άριστο? όταν βρίσκεσαι στο περιβάλλον της Deta Elis Holding η απάντηση είναι ΝΑΙ.

webinar 02052017.pptx_29

Θεσσαλονίκη

-Δευτέρα 8 Mαίου, ξενοδοχείο Queen Olga, ομιλήτρια: η οδοντίατρος ΜuDr και ειδικός στις εφαρμογές βιοσυντονισμού κυρία Παπαδοπούλου Παναγιώτα, ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του ολιστικού κέντρου υγείας Bio-exelixis στη Θεσσαλονίκη.Παρουσίαση του βιοσυντονισμού, των συσκευών DeVita και των μοναδικών διατροφικών σκευασμάτων της σειράς Delixir, ώρα έναρξης: 19:00

θα προηγηθεί ενημέρωση στης 17:00 για τους συνεργάτες από τον Διευθυντής ανάπτυξης Ελλάδος και Ευρώπης κ Βασίλης Παλαιολόγου!!!

img_20170109_203055

Η νέα σειρά DeLixir που τόσο έχετε αγαπήσει συμπεριλαμβάνει πλέον στην γκάμα της ένα ακόμη μοναδικό σκεύασμα το DeLixir Ultra Slim+ σε υγρή μορφή το οποίο θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε δύο διαφορετικούς τομείς (μείωση του βάρους και μείωση των βιοχημικών δεικτών), ενώ θα δρα με έξι διαφορετικούς τρόπους: θερμογενετικά, λιποτροπικά και λιποδιαλυτικά, με αρνητικές θερμίδες, μεταβολικά, στο επίπεδο κορεσμού και τέλος στο επίπεδο αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος.Για το συγκεκριμένο λοιπόν προϊόν έχουμε ετοιμάσει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα & Κύπρο με σκοπό την ενημέρωση σας σχετικά με τις δυνατότητες του προϊόντος DeLixir Ultra Slim+.

webinar 02052017.pptx_5

Οι παρουσίαση είναι open (ελεύθερη για όλους)!!!

_DSC0013

 Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s