Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Αποτοξίνωση

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Αποτοξίνωση
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας συσσωρεύονται στο σώμα μας τοξίνες, οι οποίες μεταφέρονται στο σώμα μας από το εξωτερικό περιβάλλον – εξαιτίας των ανθυγιεινών συνηθειών μας και από τo περιβάλλον γενικά. Υπάρχουν όμως και άλλα είδη τοξινών που κάνουν την εμφάνισή τους στον οργανισμό λόγω βακτηρίων ή μετά από προπόνηση.
Συνήθως, το σώμα απαλλάσσεται από τις τοξίνες χωρίς κάποια επιπρόσθετη βοήθεια, αλλά όταν η συσσώρευση είναι αυξημένη αδυνατεί να τις αποβάλλει. Για να βοηθηθεί το σώμα στην αποβολή των τοξινών υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base με την ονομασία Αποτοξίνωση.
Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε ώρα της ημέρας. Συνιστάται ιδιαίτερα η κατανάλωση άφθονου νερού, τουλάχιστον 1-1,5 λίτρα την ημέρα.

18527592_1111911238913051_8331380940200899350_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s