Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap Base: Κατά του ελικοβακτηριδίου

Κλασσικό

To ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι ένας μικροοργανισμός που ζει στο στομάχι και στο δωδεκαδάκτυλο του ανθρώπου. Είναι το μοναδικό μικρόβιο που επιβιώνει στο όξινο περιβάλλον του στομάχου. Έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ένα προστατευτικό κέλυφος από ειδικά ένζυμα και στη συνέχεια να διαπερνά το τοίχος του στομάχου, κυριολεκτικά με τη μέθοδο της γεώτρησης. Η βλάβη που προκαλείται στο τοίχωμα διαβρώνεται λόγω των γαστρικών υγρών προξενώντας γαστρίτιδα και έλκος.
Το ελικοβακτηρίδιο μεταφέρεται εύκολα μέσω αερομεταφερόμενων σταγονιδίων ή από το σπίτι. Σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι αρκετά συχνά προσβάλλονται όλα τα μέλη μιας οικογένειας από το συγκεκριμένο μικρόβιο. Τα πρώτα συμπτώματα του ελικοβακτηριδίου είναι διάφορα στομαχικά προβλήματα όπως: ναυτία, καούρα, δυσφορία μετά το φαγητό και άλλα.
Το πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap Base: Κατά του ελικοβακτηριδίου αποσκοπεί στην αποτελεσματική καταπολέμηση του μικροοργανισμού. Εφαρμόστε το πρόγραμμα καθημερινά για 2 εβδομάδες.

18698401_1117952311642277_2088951199442852460_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s