Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος»

Κλασσικό

Το λεμφικό σύστημα αποτελείται από λεμφαδένες, αγγεία, τριχοειδή και λεμφικούς κόμβους μέσω των οποίων κυκλοφορεί η λέμφος που είναι ένα διαφανές υγρό πλούσιο σε λεμφοκύτταρα. Οι δύο κύριες λειτουργίες του λεμφικού συστήματος είναι το ανοσοποιητικό σύστημα προστασίας και ο καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες. Η λέμφος καθαρίζεται με φυσικό τρόπο, διερχόμενη από τους λεμφαδένες. Όταν ο φυσικός μηχανισμός καθαρισμού μέσω του λεμφικού συστήματος δεν είναι επαρκής λόγω υπερβολικού τοξικού φορτίου, μπορεί να έχουμε συσσώρευση των τοξινών στον εξωκυττάριο χώρο σε ποσοστό που αγγίζει το 83%, με συνέπεια την επιβάρυνση των λειτουργιών των οργάνων απέκκρισης: συκώτι, έντερα, νεφρά. Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος» συμβάλλει στην αραίωση της λέμφου, στην απομάκρυνση των τοξινών και των περίσσιων υγρών, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τόσο το ανοσοποιητικό σύστημα όσο και τον μεταβολισμό.

18194652_1099744090129766_721438255639130937_n

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s