Φλεγμονές στο νευρικό ιστό

Κλασσικό

Ένας στους τρεις κάτοικος του πλανήτη μας αντιμετωπίζει πόνο στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη. Αιτίες του προβλήματος μπορεί να είναι: λοίμωξη, τραυματισμός, οι αλλεργίες, το υπερβολικό βάρος, πρωταθλητισμός, η κακή διατροφή και ούτω καθεξής. Το πρόγραμμα βελτιώνει τη ροή του αίματος προς την περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα, μειώνει τη φλεγμονή, το οίδημα και τον πόνο. Υποστηρίζει το σύστημα σε περιόδους έντασης και έντονης κόπωσης των μυών. Προσφέρει μια ευεργετική επίδραση στις νευρικές απολήξεις των αρθρώσεων και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση θραύσεων και φλεγμονών στο νευρικό ιστό.

17991005_1091551670949008_2835307164970717995_n

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s