Απαλλαγή από τα χλαμύδια

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita AP Base: Απαλλαγή από χλαμύδια
Τα χλαμύδια είναι ένα γένος παθογόνων βακτηριδίων, υποχρεωτικά ενδοκυττάριοι οργανισμοί, οι οποίοι προκαλούν σοβαρές βλάβες στο ουρογεννητικό σύστημα. Στις μέρες μας, η χλαμυδίωση είναι μία από τις πιο διαδεδομένες ασθένειες αυτού του είδους. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε αντίθεση με άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, η χλαμυδίωση μπορεί να μεταφερθεί μέσω της χειραψίας ή με κοινή χρήση σκευών.
Η προσβολή της συγκεκριμένης ασθένειας είναι ασυμπωματική. Το άτομα δεν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη των παρασίτων στο σώμα του για περίπου 2-3 εβδομάδες. Τα συμπτώματα της οξείας φάσης της νόσου μπορεί να περάσουν και αυτά απαρατήρητα και μετά να εξαφανιστούν ξαφνικά. Τα παράσιτα, όμως, παραμένουν στο σώμα προκαλώντας σοβαρές βλάβες στα όργανα, ακόμα και στειρότητα.
Το πρόγραμμα «Απαλλαγή από χλαμύδια» της αντιπαρασιτικής συσκευής DeVita AP Base στοχεύει στην καταπολέμηση πολλών ειδών χλαμυδιών. Συνιστάται η καθημερινή εφαρμογή του προγράμματος για 2-3 μήνες.

19248113_1141170889320419_7708661461966124267_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s