Ισχυρή όραση

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Ισχυρή όραση
Καθημερινά οι περισσότεροι από εμάς νοιώθουμε μια βεβαρημένη καταπόνηση των ματιών εξαιτίας της πολύωρης ενασχόλησης μας με τον υπολογιστή, την τηλεόραση, το διάβασμα και την οδήγηση. Εκτός αυτών, η όραση μας επηρεάζεται από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες και το ρυθμό ζωής, τη χαμηλή σωματική δραστηριότητα και τη μη ισορροπημένη διατροφή. Ως αποτέλεσμα, έχουμε δυσφορία, κόπωση, ερεθισμό στα μάτια και μείωση της οπτικής οξύτητας.

Το πρόγραμμα «Ισχυρή Όραση» μειώνει την καταπόνηση των ματιών, ανακουφίζει από την κόπωση και τον πόνο, συμβάλλει στην ομαλοποίηση της όρασης. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα, καθημερινά, για επτά μέρες, στη συνέχεια κάντε ένα διάλλειμα για μία μέρα.

20155739_1164032940367547_5427079332307793811_n

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s