Εφαρμογές βιοσυντονισμού για τον ιατρό, για τον ιδιώτη. Δευτέρα 24 Ιουλίου. Ομιλήτρια ΜuDr κυρία Παπαδοπούλου Παναγιώτα.

Κλασσικό

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Οι άνθρωποι που αναζητούν λύσεις μέσα από τις ολιστικές θεραπείες ενδιαφέρονται πρωτίστως για ένα θέμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το «αποτέλεσμα». Όσοι λοιπόν εμπιστεύονται τις εφαρμογές βιοσυντονισμού επιθυμούν αφενός μεν οι συχνότητες που εκπέμπονται να είναι οι ενδεδειγμένες, αφετέρου δε να δίδονται με τον ορθό επιστημονικά τρόπο μέσω της συσκευής προκειμένου εκτός από αποτελεσματικές να είναι και ασφαλείς. Αυτοί είναι ακριβώς οι άξονες που κινείται η τεχνολογία της DEHolding, η οποία έχει επανειλημμένα βραβευτεί μέσα στα 25 χρόνια εταιρικής επιστημονικής παράδοσης που διαθέτει.
webinar 02052017.pptx_29

Θεσσαλονίκη

-Δευτέρα 24 Ιουλίου, ξενοδοχείο Queen Olgaομιλήτρια: η οδοντίατρος ΜuDr και ειδικός στις εφαρμογές βιοσυντονισμού κυρία Παπαδοπούλου Παναγιώτα, ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του ολιστικού κέντρου υγείας Bio-exelixis στη Θεσσαλονίκη.Παρουσίαση του βιοσυντονισμού, των συσκευών DeVita και των μοναδικών διατροφικών σκευασμάτων της σειράς Delixir, ώρα έναρξης: 19:00

_DSC0045

Η παρουσίαση είναι open (ελεύθερη για όλους)!!!

deta-elis-2-638

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s