Κατά του απλού έρπη

Κλασσικό

Το πρόγραμμα «Κατά του απλού έρπη»
Ο απλός έρπης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως “Ερπης” ή «Πυρετός». Ο ιός εκδηλώνεται ως επώδυνα κυστίδια και προσβάλει τις μεμβράνες των βλεννογόνων, συνήθως εμφανίζεται στην περιοχή των χειλιών. Επίσης, μπορούν να εμφανιστούν εξανθήματα στην βλεννογόνο μεμβράνη της μύτης, στα γεννητικά όργανα ή στη γλώσσα. Ο απλός έρπης είναι εξαιρετικά μεταδοτικός ιός, ειδικά κατά την αρχική εκδήλωση της λοίμωξης. Εάν εμφανιστεί ο ιός στο ανθρώπινο σώμα, παραμένει εφ’ όρου ζωής. Η οξεία φάση της νόσου συνοδεύεται από πυρετό, αδυναμία και έντονο πόνο των προσβεβλημένων περιοχών. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής, τα εξανθήματα μπορούν να εξαπλωθούν σε διάφορες περιοχές.

Το πρόγραμμα «Κατά του απλού έρπη» μειώνει αποτελεσματικά την επιβάρυνση του ιού και αποτρέπει την εμφάνιση των σημαδιών της λοίμωξης στους βλεννογόνους υμένες.

17883919_1083447551759420_6935046493061764821_n

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s