Πρόσκληση για δωρεάν ενημέρωση για τον Βιοσυντονισμό από τον Dr Γιάννη Αναγνωστόπουλο!!! Ένα νέο επίπεδο ποιότητας ζωής και υγείας του ανθρώπου.

Κλασσικό

Πρόσκληση για δωρεάν ενημέρωση!!!
Την Δευτέρα 07/08 στο ξενοδοχείο Queen Olga (Βασιλίσσης Όλγας 44 Θεσσαλονίκη) στης 19:00 Ώρα προσέλευσης 18:30.
Η Επαναστατική τεχνολογία του Βιοσυντονισμού στον τομέα της Υγείας και Ευεξίας!
Γιάννης Αναγνωστόπουλος, γιατρός γενικής ιατρικής – ομοιοπαθητικός & βιοσυντονιστής ,MEDICAL CONSULTANT DETA ELIR GR, MRDICAL TRAINER DETA HOLDING

IMG_2619
Σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε για την επαναστατική τεχνολογία του Βιοσυντονισμού στον τομέα της Ιατρικής. Να μάθετε για το πως μπορούμε όλοι πλέον, να απαλλάξουμε το σώμα μας από παράσιτα, ιούς, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς, από βαρέα μέταλλα και τοξίνες (που ευθύνονται για τις περισσότερες σοβαρές ασθένειες).

deta-elis-2-638

Η εταιρεία DeHolding αποτελείται από ανθρώπους που μοιράζονται έναν κοινό στόχο: να θέσουν ένα νέο επίπεδο ποιότητας ζωής και υγείας του ανθρώπου. Η Έρευνα, ή ανάπτυξη και τα τεχνολογικά επιτεύγματα επιτρέπουν την βελτίωση και την διατήρηση της υγείας. Καινοτόμα προϊόντα κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να μπορούν να έχουν στην κατοχή τους συσκευές που θα τους βοηθήσουν να αλλάξουν την στάση τους απέναντι στην πρόληψη και την θεραπεία της υγείας τους. Μπορούν οι συσκευές να χρησιμοποιούνται από όλη την οικογένεια.

Η παρουσίαση είναι open (ελεύθερη για όλους)!!!

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

10694222_735558723146178_9126705137251859224_o

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s