Κατά των στρεπτόκοκκων

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita AP Base: Κατά των στρεπτόκοκκων
Ο στρεπτόκοκκος είναι ένας παθογόνος μικροοργανισμός που ζει στο δέρμα, στο αναπνευστικό και στο πεπτικό σύστημα. Ο στρεπτόκοκκος προκαλεί προβλήματα στο γαστρεντερικό σωλήνα, οξεία φλεγμονή στο ανώτερο αναπνευστικό και στο ουροποιητικό σύστημα. Ορισμένα είδη στρεπτόκοκκου είναι η αιτία φλεγμονωδών διεργασιών του δέρματος και των μαλακών ιστών.
Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από τον στρεπτόκοκκο είναι πολύ πιο βλαβερές συγκριτικά με τις μολύνσεις από σταφυλόκοκκο, και μπορεί να οδηγήσουν σε επιβλαβείς επιπλοκές που επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία, το αναπνευστικό σύστημα, τα νεφρά και τις αρθρώσεις. Εδώ είναι κάποιες ασθένειες που προκαλούνται από τον στρεπτόκοκκο: βρογχίτιδα, πνευμονία, μηνιγγίτιδα, οστρακιά, περιοδοντίτιδα.
Το πρόγραμμα «Κατά των στρεπτόκοκκων» της αντιπαρασιτικής συσκευής DeVita AP Base επιδρά στα κοινά είδη στρεπτόκοκκου. Σε περίπτωση εκδήλωσης της λοίμωξης, συνιστάται η καθημερινή εφαρμογή του προγράμματος έως και 2 εβδομάδες.

19149009_1136747879762720_1420736407178583809_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s