Κυτταρική Αποτοξίνωση

Κλασσικό

DeVita AP Βάση: Κυτταρική Αποτοξίνωση.
Η σύγχρονη οικολογία, η κακή διατροφή, παθογόνα απόβλητα οδηγούν στη συσσώρευση τοξινών στο σώμα μας. Η κυριότερη περιοχή της συσσώρευσης τους – ο μεσοκυττάριος χώρος. Οι τοξίνες μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα με τον οργανισμό: μεταβολικές διαταραχές, την ανάπτυξη σοβαρών χρόνιων ασθενειών, πρόωρη γήρανση του οργανισμού. Η αποτοξίνωση προωθεί την απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων και ραδιονουκλιδίων, τη μεταβολική βελτίωση, και την γενική κατάσταση του οργανισμού.

19756871_1156882227749285_537901009563802920_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s