Ομαλοποίηση Πεπτικού AP

Κλασσικό

Πρόγραμμα DeVita AP Base: Ομαλοποίηση Πεπτικού 

Οι εντερικές λοιμώξεις μπορεί να οφείλονται σε έναν αριθμό παθογόνων βακτηριδίων και ιών. Οι εντερικές λοιμώξεις σοβαρά διαταράσσουν το έργο του γαστρεντερικού σωλήνα, με αποτέλεσμα το σώμα να μην λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον, αν υπάρχει εντερική αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες συνέπειες.

Το πρόγραμμα «Ομαλοποίηση Πεπτικού» επηρεάζει τον ιό της εντερικής γρίπης, π.χ. του Ροταϊού και των παθογόνων στελεχών της E. coli.

20663740_1181296188641222_3505477630129123677_n

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s