Χωρίς ηπατίτιδα Α

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap Base: Χωρίς ηπατίτιδα Α
Ο ιός της ηπατίτιδας Α κατά κύριο λόγο προσβάλει το ήπαρ, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον καθαρισμό του οργανισμού και την αποβολή των τοξινών, με αποτέλεσμα την δημιουργία σοβαρών προβλημάτων δηλητηρίασης του οργανισμού. Η ηπατίτιδα Α αποκαλείται και ως ασθένεια των βρόμικων χεριών καθώς προκαλείται από παντελής έλλειψη υγιεινής.
Η ηπατίτιδα Α είναι ευρέως διαδεδομένη σε χώρες με κακές συνθήκες διαβίωσης, οπότε εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε κάποια τέτοια χώρα, μην παραλείψετε να ακολουθηθείτε ορισμένα μέτρα πρόληψης. Το πρόγραμμα «Χωρίς ηπατίτιδα Α» βοηθά στην προστασία του οργανισμού από τον συγκεκριμένο ιό. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα καθημερινά 2-3 φορές την ημέρα για τουλάχιστον ένα μήνα.

21032677_1195399053897602_2703961417179010972_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s