Χωρίς αλλεργιογόνα

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Χωρίς αλλεργιογόνα

Αλλεργιογόνα – ουσίες στις οποίες ο οργανισμός έχει μια αυξημένη ευαισθησία λόγω της εξασθενημένης λειτουργίας του μηχανισμού ανοσοαπόκρισης. Μας περιβάλλουν παντού: στο δρόμο, στο σπίτι, στην εργασία. Κοινά αλλεργιογόνα – γύρη, σκόνη, τρίχωμα ζώων, φάρμακα, χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης, κ.λπ. Σε αυτές τις ουσίες το σώμα μπορεί να παρουσιάσει συμπτώματα όπως δακρύρροια, οίδημα, δερματικό εξάνθημα, κλπ. Το πρόγραμμα εξομαλύνει τα συμπτώματα της αλλεργίας και ομαλοποιεί τις λειτουργίες του ανοσοποιητικό σύστημα.

19657225_1154159784688196_2678167338264617814_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s