4/09 Παρουσίαση Βιοσυντονισμού. Βραβεύσεις!!! Βασίλης Παλαιολόγου – ευκαιρίες ανάπτυξης και MuDr Γιώτα Παπαδοπούλου – καινοτόμες τεχνολογίες DeHolding!

Κλασσικό

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Queen Olga, με παρουσία νέων και παλαιών συνεργατών της DeHolding, από τον Διευθυντή Ελλάδος και Ευρώπης κ Βασίλη Παλαιολόγου, ο σωστός τρόπος για την επιτυχία και ανάπτυξή της επιχείρησης  μας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ!

_DSC0009

Η MuDr Γιώτα Παπαδοπούλου ενημέρωσε για  την λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού που επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό στην σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης.

_DSC0016

Βραβεύσεις στους κορυφαίους!!! Μια σαφή αναγνώριση των προσπαθειών τους!

Η Σμαρώ Αθανασιάδου  από την Βέροια κατέκτησε τον τίτλο του GOLD!!!

_DSC0030

Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτής από Κατερίνη κατέκτησε τον τίτλο  SILVER!!!

_DSC0044

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s