Χωρίς κρυολόγημα

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita AP Base: Χωρίς κρυολόγημα
Το φθινόπωρο και το χειμώνα έχουμε έξαρση της επιδημίας του κρυολογήματος. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αντιμετωπίζει τους ιούς του κρυολογήματος, οι οποίοι εισέρχονται μέσα στο σώμα μας από το εξωτερικό περιβάλλον. Ωστόσο, το κρύο, ο ξηρός αέρας και η έλλειψη βιταμινών αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Οι αιτιολογικοί παράγοντες του κρυολογήματος είναι οι αναπνευστικοί ιοί, οι οποίοι προσβάλουν την άνω αναπνευστική οδό (μύτη, λαιμός, τραχεία, λάρυγγα). Οι ασθένειες που προκαλούνται από τη συγκεκριμένη ομάδα ιών είναι αερομεταφερόμενη και δεν δύναται να αντιμετωπιστούν με αντιβιοτικά. Από ένα κρυολόγημα μπορεί να προκληθούν σοβαρότερες ασθένειες όπως: ρινίτιδα, ωτίτιδα, ιγμορίτιδα κ.α. Εξαιτίας του αποδυναμωμένου αναπνευστικού, συχνά στη λοίμωξη από ιό προστίθεται και η βακτηριακή λοίμωξη. Το πρόγραμμα «Χωρίς κρυολόγημα» αποσκοπεί στη μείωση της λοίμωξης των βλεννογόνων της μύτης, του λαιμού, των βρόγχων και την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού.

21751309_1215844875186353_8994707112090870335_n
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s