Μαρτυρία κ Ελένη (Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού) με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού.

Κλασσικό

Καλημέρα.

Ονομάζομαι Βαφειάδου Ελένη και ήθελα να σας πω την εμπειρία μου με τον βιοσυντονισμό και τις συσκευές της DETA-ELIS. Εγώ είχα πρόβλημα με το στομάχι μου και είχα πόνους και ειδικά όταν αγχωνόμουν  γινόντουσαν αρκετά δυνατοί. Κάνοντας μία εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχω το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Μού μίλησαν για τον βιοσυντονισμό και στη συνέχεια πήγα και έκανα την διάγνωση Βιοσυντονισμού, όπου διαπιστώθηκε για δεύτερη φορά ότι όντως έχω το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού στο στομάχι. Έτσι αποφάσισα να κάνω τη θεραπεία με τον βιοσυντονισμό με τις συσκευές της DETA-ELIS. Αυτό μου πήρε μερικούς μήνες όπου εξαλείφθηκε εντελώς είμαι εντελώς καλά και δεν είχα πρόβλημα ξανά με το στομάχι μου. Και όχι μόνο αυτό σαν εμπειρία και άλλα θέματα γιατί αυτές οι συσκευές τις χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια και για άλλα προβλήματα που προκύπτουν όπως κάποια γρίπη, ένα κρυολόγημα, πόνοι, πονοκέφαλοι, και διάφορα απλά πράγματα της καθημερινής ζωής. Συστήνω και σε σας να ψάξετε και να μάθετε τι είναι ο βιοσυντονισμός και αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας είτε απλό είτε και σοβαρό κοίταξε το γιατί έχουμε ακούσει πάρα πολύ καλές μαρτυρίες για σοβαρές ασθένειες που με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού και τις συσκευές της deta-elis υπάρχουνε Ιάσεις.

Ευχαριστώ πολύ. Γεια σας.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s