Κλινικές μελέτες Deta Elis για την εφαρμογή των συσκευών Deta στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων του ουροποιογεννητικού συστήματος στους άνδρες.

Κλασσικό

Ένα παράσιτο αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη

Ένα παράσιτο αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με νέα μελέτη που έγινε συνεργατικά από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και το πανεπιστήμιο Sassari στην Ιταλία, και η οποία δημοσιεύθηκε στο «Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS)», πιθανότατα οι άνδρες που έχουν μολυνθεί από τριχομονίαση, ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, κινδυνεύουν να παρουσιάσουν καρκίνο του προστάτη.

Οι ερευνητές εξέτασαν εκτενώς την πιθανή σχέση μεταξύ του καρκίνου του προστάτη και του παρασίτου Trichomonas vaginalis, το οποίο προκαλεί την τριχομονίαση. Όπως παρατήρησαν, το παράσιτο αυτό εκκρίνει μια πρωτεΐνη που διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων του προστάτη, ενώ συγχρόνως προκαλεί και μια φλεγμονώδη αντίδραση, για την οποία οι ερευνητές υποψιάζονται ότι ενισχύει την εξαλλαγή των κυττάρων σε καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη με την ονομασία (TvMIF), είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες, ίδια με μια άλλη πρωτεΐνη που βρίσκεται αυξημένη σε ασθενείς με καρκίνο του προστάτη, την HuMIF.

Όπως ανέφεραν οι επιστήμονες, η μελέτη έδειξε με ποιο τρόπο το παράσιτο Trichomonas vaginalis βοηθά τα κύτταρα του καρκίνου του προστάτη να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν πιο γρήγορα, ενώ έρχεται να υποστηρίξει και τα δεδομένα προηγούμενης μελέτης, η οποία είχε δημοσιευθεί στο επιστημονικό έντυπο «Journal of the National Cancer Institute». Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, οι άνδρες που είχαν αντισώματα στο παράσιτο Trichomonas vaginalis είχαν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν μια επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη που κάνει μεταστάσεις εκτός προστάτη και η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι άλλη μία μελέτη που έγινε από τους ερευνητές στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «PLoS Pathogens» είχε διαπιστώσει ότι το παράσιτο που προκαλεί την τριχομονίαση ενεργοποιεί μια σειρά πρωτεϊνών, η τελευταία από τις οποίες εξασφαλίζει ότι οι πρωτεΐνες παραμένουν ενεργές.

Η επιδημιολόγος του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον Siobhan Sutcliffe ανέφερε ότι η ίδια είχε παλαιότερα διεξαγάγει και άλλη μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι οι μολυσμένοι άνδρες έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Τέλος, και μια ακόμα μελέτη που έγινε από τους επιστήμονες στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ έδειξε την ακόμη μεγαλύτερη πιθανότητα καρκίνου στους μολυσμένους άνδρες.

Παρόλα αυτά, οι μελέτες συνεχίζονται, προκειμένου να αποκρυπτογραφηθεί πλήρως η σχέση μεταξύ της τριχομονίασης και του καρκίνου του προστάτη, καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό θα οδηγήσει στην καλύτερη διάγνωση και την καλύτερη θεραπεία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, φορείς του παράσιτου Trichomonas vaginalis ή τριχομονίαση, είναι περίπου 275 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, εκ των οποίων οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες. Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι ο 2ος  συνηθέστερος καρκίνος στους άνδρες και αντιπροσωπεύει περίπου το 8% του συνόλου των νέων περιπτώσεων καρκίνου. Σύμφωνα με μελέτες, 1 στις 5 νέες διαγνώσεις καρκίνου στους άνδρες θα αφορά στο μέλλον τον καρκίνο του προστάτη.

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, ο χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Nίκος Μερτζιώτης επισημαίνει ότι όταν ο καρκίνος του προστάτη διαγνωστεί έγκαιρα οι διαθέσιμες θεραπείες είναι πολλές και στοχεύουν στην ίαση. Από τις πιο υποσχόμενες νέες θεραπείες είναι η εστιακή που στοχεύει στην καταστροφή των όγκων χωρίς παρενέργειες. Πρόκειται για μία νέα μέθοδο απεικόνισης που συνδυάζει τη μαγνητική τομογραφία με το διορθικό υπερηχογράφημα και η οποία εφαρμόζεται σε γνωστά κέντρα στην Αμερική και την Ευρώπη καθώς και στη χώρα μας.

naftemporiki.gr

Κλινικές μελέτες Deta Elis

Έρευνα του ανδρολόγου – ουρολόγου Β.Η. Τσερνίχ από 02/03/2001, κατοίκου Βορόνες (Ρωσία), για την εφαρμογή των συσκευών Deta στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων του ουροποιογεννητικού συστήματος στους άνδρες

Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας

Παρακολουθήθηκαν περισσότεροι από 2000 ασθενείς με χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα του προστάτη, χρόνια κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, νεφρίτιδα, σπειραματονεφρίτιδα, πέτρα στα νεφρά και σεξουαλική δυσλειτουργία. Στους ασθενείς έγιναν 3.780 διαγνώσεις συνολικά με ηλεκτροδιαγνωστικό εξοπλισμό Deta και ακολούθησε θεραπεία με βιοσυντονισμό με ιατρικές συσκευές Deta σε 1500 από αυτούς.

Στις περιπτώσεις της χρόνιας προστατίτιδας, η αποτελεσματικότητα της συνδυασμένης θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή και χρήση 15 έως 20 φορές των ιατρικών συσκευών Deta ανήλθε σε ποσοστό 90%.
Σε 200 ασθενείς με αδένωμα του προστάτη, ύστερα από τρεις δεκαήμερες χρήσεις των συσκευών Deta σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή, ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και μειώθηκε σημαντικά το μέγεθος του προστάτη.

Στις περιπτώσεις σκλήρυνσης του προστατικού αδένα ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του προστάτη και επιβεβαιώθηκε υπερηχογραφικά.

Σε 500 ασθενείς με φλεγμονώδεις παθήσεις των νεφρών, 10 εφαρμογές ήταν αρκετές για να μειωθεί η φλεγμονώδης διαδικασία.

Σε 30 ασθενείς με πέτρα στα νεφρά, οι πέτρες στα νεφρά διαλύθηκαν, στους 15 ύστερα από έως 15 χρήσεις των συσκευών Deta, ενώ σε άλλους χρειάστηκαν περισσότερες.

Συμπερασματικά η χρήση των ιατρικών συσκευών Deta μείωσε το χρόνο της διάγνωσης σε 30 λεπτά και επέτρεψε την άμεση έναρξη της θεραπείας με άριστα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όλα αυτά σε συνθήκες εξωτερικού ιατρείου.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!                                         deta elis βιοσυντονισμός deholding

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s