Η τεχνολογία DeVita στην υπηρεσία του αθλητισμού!!! 26 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

Κλασσικό

Η τεχνολογία DeVita στην υπηρεσία του αθλητισμού!!!

27867709_1342495675854605_8034068256563731299_n

20 ομάδες ποδοσφαίρου ταξίδεψαν στην Κύπρο για αποκατάσταση και αθλητική εκπαίδευση και δεν χάσαμε την ευκαιρία αυτή! Η Διεύθυνση της DEHolding κλήθηκε να πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο, όπου ο Roman Novikov και η Tatiana Konopleva  παρουσίασαν τις τεχνολογίες αποκατάστασης, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας για τους αθλητές με τη συμμετοχή ιατρών από ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Τώρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αθλητές μας έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν μέγιστη απόδοση και να κερδίσουν πολλούς αγώνες!

dsc0044

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Queen Olga (Βασσιλίσσης Όλγας 44- Θεσσαλονίκη) θα διεξαχθεί παρουσίαση με θεματολογία «Ο βιοσυντονισμός και τα συμπληρώματα διατροφής στην υπηρεσία του αθλητισμού» από τον  Κωνσταντίνο Παναγιωτή, Σύμβουλο συμπληρωμάτων ορθομοριακής διατροφής, Δάσκαλο πολεμικών τεχνών και Διευθυντή των κέντρων «Βιο-εξέλιξις» και την Παπαδοπούλου Παναγιώτα, Οδοντίατρο MuDr, Επιστημονική υπεύθυνο των κέντρων «Βιο-εξέλιξις» και Ειδικό στις εφαρμογές του βιοσυντονισμού  (ώρα έναρξης 19:00)

                            Ευχαριστώ την ομάδα MLM της www.devitatherapy.com

deta elis βιοσυντονισμός deholding

Ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας, που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Μακεδονία, να μην χάσουν την ευκαιρία, να μάθουν και να γνωρίσουν από κοντά, τα οφέλη, σε πρόληψη και ίαση με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε επικοινωνία.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ!

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s