Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Ηγετών στην Αγία Πετρούπολη και Business Marathon 2018

Κλασσικό

Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Ηγετών στην Αγία Πετρούπολη Από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα διεθνές συνέδριο για τους συνεργάτες της DEHolding.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε τρία ιστορικά και ορόσημα μέρη. Στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Βενετία μας – την Αγία Πετρούπολη. Αυτή η πόλη έχει μια μοναδική ατμόσφαιρα περήφανης μεγαλοπρέπειας, εξαιρετικής ομορφιάς, γεμάτης με ιδιαίτερη χάρη και ασυναγώνιστη υπεροχή.

Είναι απλά ένα απροσδιόριστο θέαμα. Το Peterhof είναι μία από τις πιο μοναδικές πολιτιστικές κληρονομιές της Ρωσίας και της Αγίας Πετρούπολης. To Peterhof ονομάζεται «πρωτεύουσα των βρύων». Κατά την εποχή της αυτοκράτειρας Elizaveta Petrovna το παλάτι ανοικοδομήθηκε, λαμβάνοντας ως πρότυπο το παλάτι των Βερσαλλιών.

Σύμφωνα με το σχέδιο της αυτοκράτειρας, το παλάτι απέκτησε μια πανηγυρική εορταστική εμφάνιση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «New Peterhof», το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Peterhof στην ιστορική Kings Highway απέναντι από το Άνω Πάρκο Peterhof Palace, με τα περίφημα 200 σιντριβάνια της. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην γραφική ακτή της λίμνης Όλγιν, κοντά στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι νέες εξελίξεις της DEHolding, θα πραγματοποιηθεί επαγγελματική εκπαίδευση για τους επισκέπτες και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του Business Marathon 2018.

Business Marathon 2018

Για να ταξιδέψετε στο συνέδριο, είναι απαραίτητο να τηρηθούν οι ακόλουθες προϋποθέσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου: – Να αποκτήσετε τον τίτλο «Platinum Master» – Να αποκτήσετε την πιστοποίηση «VIP Master» – Να κλείσετε 50 Steps Business Marathon 2018, από την DEHolding! Έναρξη: 26/4- Λήξη: 15/9

1. Η πρώτη υποψηφιότητα «Social Media Master» – Γκουρού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο νικητής στην υποψηφιότητα «Social Media Master» θα είναι ο συνεργάτης που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη επιτυχία στον τομέα του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Η δεύτερη υποψηφιότητα «Master προσωπικών εγγραφών» – Ειδικός Επικοινωνίας. Ο νικητής στην υποψηφιότητα » Master προσωπικών εγγραφών » θα είναι ο συνεργάτης που θα προσελκύσει το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικά προσκεκλημένων συνεργατών στην επιχείρηση.

3. Η τρίτη υποψηφιότητα «Welcome Business Master» – ένα πρόσωπο του οποίου το δεύτερο όνομα είναι συνώνυμο με τη λέξη»Επιτυχία». Ο νικητής στην υποψηφιότητα «Welcome Business Master» θα είναι ο συνεργάτης που θα έχει τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικά προσκεκλημένων συνεργατών στο πρόγραμμα Welcome Business.

4. Η τέταρτη υποψηφιότητα «Step Master» – Ο συνεργάτης με τα περισσότερα «Steps». Ο νικητής στην υποψηφιότητα «Step Master» θα είναι ο συνεργάτης που έχει πραγματοποιήσει τα περισσότερα Steps.

5. Η πέμπτη υποψηφιότητα «Best Business Coach «. Ο νικητής στην υποψηφιότητα «Best Business Coach » θα είναι ο συνεργάτης που εκπαιδεύτηκε, συστηματοποίησε και σχημάτισε την πιο αποτελεσματική ομάδα στην DEHolding.

6. Η έκτη υποψηφιότητα «Best Speaker of the Year» είναι ομιλητής , εμπνευστής και καθοδηγητής. Ο νικητής στην υποψηφιότητα «Best Speaker of the Year» θα είναι ο συνεργάτης που εκπαίδευσε, συστηματοποίησε και σχημάτισε την πιο αποτελεσματική ομάδα στην DEHolding.

7. Η έβδομη και μία από τις πιο σημαντικές υποψηφιότητες είναι ο “Doctor of the Year”. Ο νικητής στην υποψηφιότητα “Doctor of the Year” θα είναι ο γιατρός που θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των τεχνολογιών DEHolding σε όλο τον κόσμο.

8. H όγδοη και τελευταία υποψηφιότητα είναι ο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς». Ο νικητής στην υποψηφιότητα «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» θα είναι ο συνεργάτης ο οποίος θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της DEHolding σε όλο τον κόσμο.

Business Marathon 2018 Βραβεία: – Χάλκινο (3η θέση) – 5 DeLixir – Ασημένιο (2η θέση) – DeVita Base Ritm – Χρυσό (1η θέση) – DeVita Mini Ritm *Τα αποτελέσματα θα εξεταστούν ξεχωριστά για τους Ευρωπαίους και τους Ρώσους συνεργάτες.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Βιοσυντονισμός Deta Elis Holding

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324

detaelis.pdimou@gmail.com

http://www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s