Χωρίς Κορονοϊό DeVita ΑΡ Mini

Κλασσικό

Νέο πρόγραμμα «Χωρίς Κορονοϊό» στη συσκευή DeVita ΑΡ Mini (ΓΕΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2 /Νο. 20).

84977795_2402680796502749_6975646098434031616_n

Ο κοροναϊός είναι ο αιτιολογικός παράγοντας της οξείας αναπνευστικής λοίμωξης, που εκδηλώνεται με σύνδρομο δηλητηρίασης και καταρροή της αναπνευστικής ή πεπτικής οδού. Η παθολογία συνήθως εκδηλώνεται με τη μορφή ρινοφαρυγγίτιδας ή γαστρεντερίτιδας.

Η μόλυνση από κοροναϊό συνήθως έχει μια καλοήθη πορεία, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να περιπλέκεται από την ανάπτυξη άτυπης πνευμονίας με βλάβη των κυψελίδων των πνευμόνων.

Η λοίμωξη από κοροναϊό αντιπροσωπεύει σχεδόν το 10% όλων των οξειών ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Η ασθένεια μεταδίδεται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια και μέσω επαφής, εκδηλώνεται ως σύνδρομο τύπου γρίπης και, σε προχωρημένες περιπτώσεις, έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό μόνιμης αναπνευστικής ανεπάρκειας. Η θνησιμότητα από τη άτυπη πνευμονία προέλευσης του κοροναϊού είναι 10-15%.

Οι κορωναϊοί είναι σφαιρικά μικρόβια τα οποία περιέχουν μονοκλωνικό μόριο RNA. Έχουν ένα κέλυφος με αιχμές ή στρώματα, τα οποία είναι προσαρτημένα στο βιριόνιο χρησιμοποιώντας ένα στενό στέλεχος. Τα στρώματα αυτά εκπροσωπούν τις διεργασίες παραγωγής γλυκοπρωτεΐνης, δίνοντας στα μικρόβια μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Πήραν το όνομά τους λόγω του εκτεταμένου άπω άκρου, που μοιάζει με στέμμα κατά τη διάρκεια έκλειψης του ήλιου.

Διαπερνώντας μέσα στο κύτταρο, οι κορροϊοί πολλαπλασιάζονται στο κυτταρόπλασμα. Εγκαθίστανται σε ανοσοκατασταλτικά κύτταρα, τα χρησιμοποιούν ως όχημα και διασκορπίζονται γρήγορα σε όλο το σώμα. Οι κορωναϊοί καταστέλλουν την ανοσία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καρκίνου.

Αυτή η μεγάλη μικροβιακή οικογένεια προκαλεί διάφορες παθολογίες στους ανθρώπους:
– Απλό κρυολόγημα.
– Λοιμώδη οξεία ρινίτιδα.
– Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο.
– Δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος.
– Παθολογία του νευρικού συστήματος.

Το νέο πρόγραμμα «Χωρίς Κορονοϊό» στη συσκευή DeVita ΑΡ Mini, αποσκοπεί ειδικά στην καταστροφή αυτών των μικροοργανισμών χωρίς να βλάψει τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού.

Εφαρμογή: Καθημερινά, για 2 εβδομάδες.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

59476240_2036133386484213_5569542099998605312_o1

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!                                         deta elis βιοσυντονισμός deholding

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324

detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s