Πρόγραμμα της συσκευής Βιοσυντονισμού DeVita Ritm Mini : Anti-Stress

Κλασσικό

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Mini : Anti-Stress
(Γενική λίστα προγραμμάτων 1/No3)

39120539_1548833361887501_2402896922072317952_n

Καθημερινά βιώνουμε στρεσογόνες καταστάσεις: στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο. Συνήθως, ο ψυχικός μηχανισμός του ανθρώπου εξουδετερώνει τις συνέπειες του στρες, όμως, σε μία μόνιμη ψυχική επιβάρυνση ή σε μία απότομη αλλαγή του ρυθμού ζωής, ο οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το συνεχώς αυξανόμενο βεβαρυμμένο φορτίο. Οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές. Tα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως όπως ερεθισμός, κόπωση, απάθεια και διαταραχές στον ύπνο αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Μετά ακολουθούν ημικρανίες, πεπτικές διαταραχές και δερματικά προβλήματα. Το φορτίο στο ανοσοποιητικό σύστημα αυξάνεται και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλεπάλληλα κρυολογήματα και άλλες μολυσματικές ασθένειες. Όλα αυτά ελαττώνουν τη συνολική ζωτικότητα, τα όργανα εξασθενούν, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους και ενδεχομένως να προκύψουν ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα.
Το πρόγραμμα Anti-stress της συσκευής DeVita Ritm Mini βοηθάει ώστε να ξεπεραστούν οι επίπονες καταστάσεις, ελαττώνοντας το ψυχολογικό φορτίο. Ομαλοποιεί τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμβάλλει στον άμεσο και ήρεμο ύπνο. Εφαρμόστε το πρόγραμμα πριν από τον ύπνο. Σε περίπτωση έντονων νευρικών εξάρσεων, χρησιμοποιήστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα μαζί με το πρόγραμμα «Ήρεμος ύπνος».

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding – συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

59476240_2036133386484213_5569542099998605312_o1

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!                                         deta elis βιοσυντονισμός deholding

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324

detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s