Πρόγραμμα DeVita Ap Mini: Αντιβακτηριακό

Κλασσικό

Πρόγραμμα DeVita Ap Mini: Αντιβακτηριακό (ΓΕΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ/Νο. 11)

46887079_1683199071784262_4322928031313166336_n

Τα παθογόνα βακτήρια προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας: επιπλοκές στην απλή γρίπη και στο κρυολόγημα, πεπτικά προβλήματα, αλλοιώσεις του αναπνευστικού συστήματος κ.α. Τα βακτήρια μεταδίδονται με ποικίλους τρόπους: σεξουαλικά, μέσω του αέρα και των κατοικίδιων.
Συνήθως οι λοιμώξεις που προκύπτουν από τα βακτήρια είναι πιο σοβαρές από τις ιογενείς και για την καταπολέμηση τους θα πρέπει να χορηγηθούν αντιβιοτικά.

Το πιο επικίνδυνο στην εξέλιξη των ασθενειών που προκαλούνται από βακτηριακή λοίμωξη, είναι η απελευθέρωση των βακτηριακών τοξινών, οι οποίες έχουν φλεγμονώδη δράση, προκαλούν δηλητηρίαση του σώματος και βλάπτουν τα όργανα. Οι τοξίνες και τα αντιβιοτικά μπορούν να προκαλέσουν μείωση της άμυνας του οργανισμού, και έτσι η ανάρρωση από βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το «Αντιβακτηριακό» πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap Mini χρησιμοποιείται για να μειώσει την σοβαρότητα των συμπτωμάτων της δηλητηρίασης και να ανακουφίσει την κατάσταση του ατόμου με βακτηριακή λοίμωξη του πεπτικού και του αναπνευστικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα η ανάρρωση γίνεται πιο αποτελεσματική και γρήγορη.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με τα συμπληρώματα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir.

59476240_2036133386484213_5569542099998605312_o1

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!                                         deta elis βιοσυντονισμός deholding

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324

detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Devitatherapy Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s