Σειρά καλλυντικών Del’or

Σελίδα

Σειρά καλλυντικών Del’or

Η μοναδική φόρμουλα πάνω στην οποία βασίζεται η δράση της κοσμετολογικής σειράς πολυτελείας Del’or αποτελεί μια επαναστατική εφαρμογή της Φυσικής Επιστήμης και προστατεύεται με σχετική πατέντα. Έχει αποδειχθεί ότι, ήδη μετά από την πρώτη εφαρμογή του καλλυντικού προϊόντος, το βάθος των ρυτίδων μειώνεται κατά 50%.

2954196_orig

 

 

 

 

 


 

Ποιο είναι το μυστικό των καλλυντικών Del’or ?

Τα κοσμετολογικά προϊόντα Del`or περιέχουν νανοσωματίδια άμορφου διοξειδίου του πυριτίου. Η βασικότερη ιδιότητα των σωματιδίων αυτών είναι η φυσική κίνηση και η επιστροφή στην αρχική τους μορφή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πριν από την εφαρμογή της μάσκας, τρίβουμε το περιεχόμενο και με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζουμε τα μικροσωματίδια μεταξύ τους. Όταν η μάσκα επικαλύψει το πρόσωπο, τα μικροσωματίδια, αφού σταθεροποιηθούν στην επιδερμίδα, δημιουργούν έναν σχηματισμό διχτυού και αρχίζουν να πλησιάζουν μεταξύ τους ελαττώνοντας την επιφάνεια της επιδερμίδας και ανυψώνοντας τις ρυτίδες μηχανικά. Η επιδερμίδα κατ’αυτόν τον τρόπο εξομαλύνεται, οι πόροι καθαρίζονται και συσφίγγουν. Σε μια επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες αποκαθίσταται το κυκλοφορικό και η λειτουργία τού κολλαγόνου, τα τμήματα που ήταν πριν μπλοκαρισμένα δέχονται οξυγόνο και βελτιώνεται ο μεταβολισμός. Ο μηχανισμός δράσης των προϊόντων Del`or προστατεύει το δέρμα από την επανεμφάνιση των ρυτίδων και το διατηρεί απαλό και γεμάτο υγεία!!!

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Τα Del’or είναι τα μοναδικά καλλυντικά στον κόσμο, που το αποτέλεσμα των οποίων είναι με βάση τους νόμους της φυσικής και της νανοτεχνολογίας.Τα οποία αναζωογονούν την επιδερμίδα χάρη στην ενεργή φυσική δομή, χωρίς τη χρήση  χημικών.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOLDEN MATRIX;

Αυτή η σειρά των καλλυντικών προϊόντων περιέχουν 24-καρατίων κολλοειδούς χρυσού.Χρυσά μικροσωματίδια είναι επωφελής στις νευρικές ίνες του δέρματος, έχουν μια ηρεμιστική επίδραση, η οποία ενισχύει και επιταχύνει τη διαδικασία της αναζωογόνησης.


 

ΠΛΕΟΝΕΚΗΜΑΤΑ ΤΩΝ DEL’OR

ΆΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

Έχει αποδειχθεί ότι, ήδη μετά από την πρώτη εφαρμογή του καλλυντικού προϊόντος, το βάθος των ρυτίδων μειώνεται κατά 50%!!!

ΣυσσΩΡΕΥΤΙΚΈΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ

Με την τακτική χρήση καλλυντικών Del;or  δεν είναι μόνο να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες, αλλά κάνουμε και βαθύ καθαρισμό, η παροχή αίματος αποκαθίσταται, επανέρχετε η υγρασία και ο μεταβολισμός του δέρματος. Αυτό αποτρέπει την εμφάνιση νέων ρυτίδων.

«ΈΞΥΠΝΟ» ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ PEELING

Αφαιρεί μόνο ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα ζωντανά κύτταρα δεν επηρεάζονται.

ΑΣΦΆΛΕΙΑ

Η σειρά καλλυντικών Del’or δεν περιέχει χημικές ουσίες. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιούνται συνεχώς, χωρίς το φόβο να βλάψουν το δέρμα.