Η Ιστορία του Βιοσυντονισμού ROYAL RAYMOND RIFE

Σελίδα

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930.
O Dr Royal Raymond Rife ήταν ο πρώτος και μοναδικός που κατασκεύασε

ROYAL RAYMOND RIFE.jpg

Μικροσκόπιο που μπορούσε να προσδιορίσει το εύρος συχνοτήτων των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών από μόρια των ασθενών και της νόσου τους, στη συνέχεια ανακάλυψε ότι όλα τα μόρια έχουν διαφορετικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα έτσι ώστε στέλνοντας τα αντίστοιχα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούσε να καταστρέψει το οποιοδήποτε βλαβερό και παθογόνο κύτταρο.

Για αρκετά χρόνια, δημιούργησε ένα συνοπτικό πίνακα των συχνοτήτων που θα είναι επιζήμια για ορισμένα παθογόνα παράσιτα.
Μέχρι το 1933 είχε τελειοποιήσει την τεχνολογία αυτή και έχει δημιουργήσει ένα απίστευτα περίπλοκο Οικουμενικό μικροσκόπιο, το οποίο είχε σχεδόν 6.000 διαφορετικά μέρη και ήταν σε θέση να αυξήσει τις εγκαταστάσεις 60.000 φορές. Με αυτή την απίστευτη εφεύρεση Dr.Rife ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε πραγματικά το ζωντανό ιό.

Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα… ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου.

Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Dr.Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας!
Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε τις συσκευές που βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες κατασκεύασε με πάρα πολύ κόπο. Εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον Cryptocides primordiales και κατάφερε και κατέστρεψε όλους τους όγκους…….!

Παρά το γεγονός ότι η θεραπεία του Dr.Rife αποδειχθεί 100% αποτελεσματική, γρήγορα ξεχάστηκε χάρη στις προσπάθειες των φαρμακευτικών εταιρειών που κατάλαβαν τι απειλή κρύβει μια καινοτόμο μέθοδο θεραπείας.

Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του The Cancer Cure That Worked.
Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Dr.Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους.

Είναι σαν ο Dr.Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ. Η AMA ήθελε να τον κόψει.

Οι φαρμακοβιομηχανίες ζητούσαν περισσότερες αποδείξεις πριν επιτρέψουν την χρήση των μηχανημάτων του. Όταν μια ιατρική συσκευή χρειάζεται έγκριση από το FDA κάθε χρήση της πρέπει να εκτιμηθεί (με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια). Λάβετε υπόψιν ότι ο Dr.Rife είχε κατασκευάσει το μικροσκόπιο του και τα άλλα μηχανήματα και κατέστρεφε μικρόβια για δεκαετίες πριν το 1930. Από το 1934 έως το 1939 γιατροί σε όλη την Αμερική χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του για να θεραπεύουν τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα πιέζονταν να σταματήσουν. Τα ιατρεία τους διαρήχθηκαν και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.

Κανένας δεν κατάφερε να ξαναφτιάξει το μικροσκόπιο του Rife (που έδειχνε ζωντανούς τους ιούς μέσα στον άρρωστο)

Κι εδώ έρχεται η Deta Elis με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού να βασίζετε σε αυτές τις επιστημονικές έρευνες και κατάφερε μετά από 20 χρόνια πλέον μελετών, να αντιμετωπίζει τις ασθένειες του οργανισμού στο σύνολό τους, με την διάγνωση με την συσκευή του Βιοσυντονισμού μπορεί να ανιχνευτεί οποιοδήποτε βλαβερό και παθογόνο παράσιτο και μικρόβιο στον Οργανισμό μας!!!

Η θεραπεία με τις πλέον φορητές θεραπευτικές συσκευές είναι 100% επιτυχής και το σημαντικότερο είναι ότι είναι μόνιμη, ανώδυνη, χωρίς φάρμακα, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς καμία παρενέργεια…… Η διαφορά με άλλες μεθόδους είναι ότι βρίσκει την αιτία του προβλήματος και θέτει ως στόχο, την καταπολέμηση της αιτίας αυτής και όχι μόνο των συμπτωμάτων.
Αποτελεί μία ολοκληρωμένη επιστημονική πρόταση βασισμένη σε δουλειά ετών.

Η υγεία είναι ότι σημαντικότερο και σε καμία περίπτωση κανείς δεν θα έπαιζε με κάτι τέτοιο!!!

Τα 20 χρόνια εμπειρίας, αξιοπιστίας και ποιότητας συσκευών υψηλών προδιαγραφών χωρίς ανταγωνισμό, οι χιλιάδες κλινικές μελέτες με εκπληκτικά αποτελέσματα, τα βραβεία και οι διακρίσεις που έχει λάβει, είναι οι λόγοι που σήμερα η Deta-Elis εξαπλώνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να έχουν καθημερινή Υγεία Σωματική αλλά και μια Οικονομική ευκαιρία με ένα φανταστικό σύστημα προώθησης!!!

Έχουμε στα χέρια μας έναν ακίνδυνο και αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες χωρίς φάρμακα ή να ελαχιστοποιήσουμε την κατανάλωσή τους. Δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό ηλικίας και μπορεί να χρησιμεύσει ως «Οικογενειακός Γιατρός».

Η τεχνολογία αυτή είναι το Μέλλον….. Εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα την Κύπρο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο δεν το έχουν μάθει ακόμα….. και κάποιος πρέπει να τους το πει.
Το Μέλλον αρχίζει Σήμερα…….. και σε αυτή την ευκαιρία έχουν πρόσβαση όλοι.