Μεγ. Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη στο Queen Olga Hotel, παρουσίαση βιοσυντονισμού με τον Βασίλη Παλαιολόγου European Business Director και τον αναισθησιολόγο, ομοιοπαθητικό και ειδικό στις εφαρμογές του βιοσυντονισμού κύριο Βαΐκο Δημήτριο.

Κλασσικό

Αγαπητοί συνεργάτες, την Μεγ. Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Κύπρο αναλυτική επεξήγηση του νέου προϊόντος Delixir που θα κυκλοφορήσει από 1/5 στην Ευρώπη, καθώς επίσης και των εργαλείων που θα σας προσφέρει η εταιρεία προκειμένου το προϊόν αυτό να απογειώσει την επιχειρηματικότητα σας.

Πρόκειται για ένα μοναδικό σκεύασμα σε υγρή μορφή το οποίο θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε δύο διαφορετικούς τομείς (μείωση του βάρους και μείωση της χοληστερόλης), ενώ θα δρά με έξι διαφορετικούς τρόπους: θερμογενετικά, λιποτροπικά, λιποδιαλυτικά, μεταβολικά, στο επίπεδο κορεσμού και τέλος στο επίπεδο αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος.

_DSC0054

Η Deta Elis Holding πρωτοπορεί και πάλι και προσφέρει στους συνανθώπους μας αυτό που πραγματικά χρειάζονται για να υπάρξει βέλτιστο αποτέλεσμα. Η παρουσίαση αυτή θα διεξαχθεί στο Queen Olga Hotel, ώρα προσέλευσης 17.00, ώρα έναρξης 17.15, μπορείτε να καλέσετε και όλους όσοι δεν είναι συνεργάτες αλλά ενδιαφέρονται για τα χαρακτηριστικά του νέου Delixir.

Θα ακολουθήσει στις 19.00 η καθιερωμένη παρουσίαση για τον βιοσυντονισμό και την τεχνολογία DeVita, όπου θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε ως ομιλητή τον αγαπητό ιατρό αναισθησιολόγο, βελονιστή και βιοσυντονιστή Dr. Δημήτρη Βάϊκο, ο οποίος θα μας καταθέσει την εμπειρία του σχετικά με την μέθοδο και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Σημειώνουμε οτι μεταξύ των δύο παρουσιάσεων θα υπάρξει coffee break για όλους (18.45), ενώ στο τέλος της δεύτερης παρουσίασης θα κληρωθούν 4 Delixir Ph Balance, το οποίο αποτελεί το απόλυτο διατροφικό προϊόν πρόληψης.
DETA ELIS HOLDING – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε για την επαναστατική τεχνολογία του Βιοσυντονισμού στον τομέα της Ιατρικής. Να μάθετε για το πως μπορούμε όλοι πλέον, να απαλλάξουμε το σώμα μας από παράσιτα, ιούς, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς, από βαρέα μέταλλα και τοξίνες (που ευθύνονται για τις περισσότερες σοβαρές ασθένειες).
Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!
Deta Elis Holding
ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com
www.devitatherapy.com
FACEBOOK:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s