ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DeVita AP Base: STOP ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Κλασσικό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DeVita AP Base: STOP ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Η ολοκληρωτική αποκατάσταση του οργανισμού, χωρίς την απαλλαγή από τα παράσιτα δεν είναι δυνατόν να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Τα παράσιτα αποτελούν έναυσμα για πολλές χρόνιες παθήσεις: χολοκυστίτιδα, χολολιθίαση, παγκρεατίτιδα, κολίτιδα, διαβήτη, άσθμα, δερματίτιδα. Συμπτώματα όπως η χρόνια κόπωση, η ευερεθιστότητα και το άγχος, η υπερκινητικότητα στα παιδιά, η αναιμία, τα εύθραυστα νύχια και μαλλιά, τα προβλήματα με το δέρμα, οι πονοκέφαλοι, οι διατροφικές διαταραχές, η χαμηλή ανοσία, μπορούν να είναι συμπτώματα παρασίτωσης. Όλες οι παρασιτικές ασθένειες είναι επικίνδυνες επειδή συνήθως είναι μεταμφιεσμένες ως άλλες ασθένειες.

17155673_1058274860943356_3243073086650498973_n

Το πρόγραμμα σας επιτρέπει καταπολεμήσετε τα πιο κοινά παράσιτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αποκατάσταση της υγείας, από την DEHolding, που συνδυάζει τη χρήση των συσκευών DeVita και των προϊόντων DeLixir.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Όταν η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων και όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τεχνολογία τότε είσαι στην DETA ELIS!!!

Deta Elis Holding ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!

Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τηλ 6939874324 detaelis.pdimou@gmail.com

www.devitatherapy.com

facebook:Deta Elis Ελλάδα Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s